Lukitusjärjestelmä

ILoq-järjestelmä

Kotkan moottoriveneseurassa on otettu asteittain käyttöön Iloq-lukitus. Käyttäjälle luovutettuun avaimeen ohjelmoidaan kulkuoikeuksia eri kulkualueisiin hänen maksamien maksujen mukaisesti. Kulkualueita ovat venelaiturit, Metsolan öljykoppi tai Kuuttingin saunan, varaston ja grillikatoksen riippulukot. Kulkualueita ohjelmoidaan kullekin avaimelle lunastettujen palveluiden mukaisesti.

Avaimen pantti

iLoq –avaimen pantti on 70€ avainta kohden. Pantin saa takaisin kun avaimen palauttaa sen tarpeen päättyessä. Nykyisten lukkojen avaimet, jotka on lunastettu Kotkan moottoriveneseuralta, ovat myös pantillisia. Pantin saa takaisin palautettaessa avain. Avaimia voi olla yksi tai muu rekisteriin merkitty määrä venepaikkaa kohden. Saarimaksun maksaneet saavat kulkuoikeuden Kuuttinkiin hankittuihin lukkoihin. Palauttamalla vanhan Kuuttingin saunan avaimen, jäsen saa 20€ hyvityksen uuden Iloq-avaimen pantista.

Avaimen saamisen edellytykset:

-Jäsenmaksu maksettu

-Laituripaikka maksettu

-(Saarimaksu maksettu)

-Avaimen pantti maksettu

Avaimen pantti maksetaan paikan päällä avainta haettaessa. Palautathan tällöin pantin hyvitykseen oikeuttavan vanhan avaimen! Maksu voidaan suorittaa käteisellä tai maksukortilla.

 

Sääntöjä:

1.Kulkuoikeus kullekin kulkualueelle myönnetään veneilykaudeksi kerrallaan.

2.Uusi kausi alkaa, kun kulkuoikeuksien edellyttämät maksusuoritteet on hoidettu.

3.Kulkuoikeudet poistetaan maksamattomien maksujen takia. Tämä koskee myös esim. Metsolan rannan talvisäilytysmaksuja.

4.Maksujen viivästymisen takia poistettujen kulkuoikeuksien palauttaminen tapahtuu 30€ veloituksesta sen jälkeen, kun maksut on suoritettu.